Danica Drašković ponovo u Upravnom odboru NIS-a, plata 771.000 dinara

Skupština NIS AD za članove Odbora direktora te kompanije izabrala je 11 osoba među kojima su Danica Drašković, Dejan Radenković i Dragutin Matanović.
Danica Drašković ponovo u Upravnom odboru NIS-a, plata 771.000 dinara
Foto: 021.rs
U Odbor direktora tog preduzeća izabrani su generalni direktor te kompanije Kiril Tjurdenjev, zamenici generalnog direktora JAD "Gasprom njeft" Vadim Jakovljev, Anatolij Černer, Aleksej Jankevič i Pavel Oderov, kao i Dimitrij Šepeljski načelnik Departmana za koordinaciju prodaje naftnih derivata JAD "Gasprom njefta".
 
Za nezavisne članove Odbora direktora NIS-a izabrani su bivši ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin i Olga Visocka.
 
Predsednik Odbora Skupštine akcionara za nadzor nad poslovanjem postao je Zoran Grujičić, a za članove tog odbora Skuština je izabrala Dragana Bračiku i Alekseja Urusova.
 
Kako su mediji ranije pisali, plata Danice Drašković u NIS-u je 771.000 dinara.
  • Radovan

    03.07.2023 14:09
    Koja skupština ih je izabrala kad i nije bilo skupštine i lopovi ruski gde su dividende iz dobiti za 2022. Godinu ??
  • Sini

    04.07.2021 22:39
    Ma uzimaj Danooooo, kad ti je dano.
    Samo šišaj....nisi ti jedina, šisa ovaj narod ko god stigne..
  • Logi

    04.07.2021 16:18
    Vuk dlaku menja,
    ali Dana nikada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija