Gužve na naplatnoj rampi ka Beogradu, očekuje se jedan od najfrekventnijih vikenda

Na naplatnoj rampi kod Stare Pazove, iz pravca Novog Sada, danas popodne se stvaraju gužve.
Gužve na naplatnoj rampi ka Beogradu, očekuje se jedan od najfrekventnijih vikenda
Foto: 021.rs
Kako javljaju građani za 021.rs, na naplatnoj rampi pred Beogradom vozila čekaju u kolonama. 
 
Primetno je dosta stranih tablica, što nagoveštava sezonu godišnjih odmora.
 
Putevi Srbije saopštili su da je moguć povećan intenzitet saobraćaja na autoputu Milоš Veliki. Kako su dodali, predstojeći vikend biće jedan od frekventnijih u letnjoj sezoni.
 
Navode da su intenzivirali rad na naplatnim stanicama, te da svi naplatni kanali rade 24 sata dnevno bez pauze. Apeluju na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji.
  • Pera šofer Minhen

    02.07.2021 19:35
    Ne
    Nego je najveća glupost (ali me ne čudi za Srbiju) što se ne uvedu vinjete kao u okolnim zemljama i ne uklone se sve rampe obzirom da smo tranzitna zemlja. Ali ako se uvedu vinjete nema više krađe keša a to mnogima ne odgovara. Srbija - dno dna.
  • Banderaš

    02.07.2021 19:34
    Stoka
    Srbima nikada ništa ne valja,nisačim nisu zadovoljni,ako se stavi traka levo-odmah se napada"a zašto nije desno-bolje je",užas od nezadovoljnih,nepismenih,primitivnih građana.I nikada ne reklamiraju vozači koji svakoga dana putuju,već nekiikovi koji sednu a auto jednom u 6 godina,oni sve znaju,ali ne znaju ko ima prednost u kružnom toku,kada i koji se migavac koristi u kružnom toku,amateri.
  • Vozač

    02.07.2021 18:55
    Platim tag, kreditiram puteve avansnom uplatom i čekam u redu. & $#@%

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija