Glasanje za poštansku marku povodom godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i SAD

Glasanje za poštansku marku kojom će u prigodnom filatelističkom izdanju 15. oktobra biti obeleženο 140 godina diplomatskih odnosa Srbije i SAD počelo je u petak, saopštila je Pošta Srbije.
Glasa se za najbolji od pet predloga, po dve prigodne poštanske marke u formi bloka, čiji su motivi simbolični prikazi zajedničkih vrednosti, nacionalni simboli i znamenite ličnosti koje povezuju Srbiju i SAD, saopšteno je iz Pošte Srbije.
 
Predloge su izradili profesionalni autori poštanskih maraka Pošte Srbije.
 
Glasanje putem aplikacije Vajber je za članove zajednice Viber Srbija počelo u petak u 10 časova, a traje do ponedeljka 5. jula do 10 časova, na OVOM LINKU.
 
Pobedničko rešenje će biti proglašeno i objavljeno u ponedeljak, 5. jula, u zajednici Viber Srbija, a od 15. oktobra će biti na poštanskoj marki povodom 140 godina diplomatskih odnosa Srbije i SAD.
 
Glasanje je organizovano u saradnji s Ambasadom SAD u Beogradu i kompanijom Rakuten Viber.
 
Ovo je prvi put da se u saradnji sa jednim diplomatskim predstavništvom u Beogradu organizuje promotivno glasanje za izbor prigodne poštanske marke, kažu iz Pošte.
  • .

    03.07.2021 13:50
    @3 u 1

    Za druga 2 je kriv Zloba
  • Mile rent-a mozak

    03.07.2021 12:10
    Predlog : Vučić i Godfri jedu iz zajedničkog tanjira i slave dan svoje finansijske nezavisnosti.
  • 3 u 1

    02.07.2021 21:24
    Predlog za motive:
    Bombardovanje za vreme drugog svetskog rata.
    Glad i beda tokom sankcija
    Bombardovanje 1999.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.