Na putevima u Srbiji lažne šlep službe varaju vozače i naplaćuju visoke naknade

Na putevima Srbije postoje šlep službe koje lažnim predstavljanjem dovode u zabludu sve članove kako bi zadobili njihovo poverenje.
Na putevima u Srbiji lažne šlep službe varaju vozače i naplaćuju visoke naknade
Foto: Pixabay
Naplaćivanjem visokih naknada za najčešće namerno izazvan kvar oni ostvaruju veliku finansijsku dobit, upozorili su Auto-moto savez Srbije (AMSS) i nemački klub ADAC.
 
Takve šlep službe ne samo da narušavaju ugled AMSS usled neadekvatno pružene pomoći na putu i naplate usluga po visokim cenama, koje članovi nisu dužni da plate, već stvaraju lošu sliku na putevima cele Srbije, što je ponovljeno i na nedavno održanom sastanku sa predstavnicima Ambasade Nemačke, navodi se u saopštenju.
 
Kako je istaknuto, operateri AMSS su dostupni svim članovima 24 sata dnevno, bilo da je u pitanju kvar, saobraćajna nezgoda ili traženje informacija, a svi članovi ADAC mogu dobiti pomoć na putu i potrebne informacije pozivom na broj telefona +49 89 222 222 matičnog kluba u Minhenu ili pozivom broja telefona +381 11 333 1200 Operativnog centra AMSS.
 
Zbog toga AMSS i ADAC pozivaju svoje članove da u slučaju potrebne pomoći i informacije ne traže alternativna rešenja i da ne pokušavaju samostalno da reše problem, već da se pridržavaju instrukcija ovlašćenih lica, koja mogu da kontaktiraju na navedenim brojevima, jer u protivnom odgovornost u slučaju bilo kakvih posledica snose sami.
 
Pozivanjem tih brojeva članovi će dobiti informaciju koje šlep vozilo dolazi po njih i u koji servis će biti odšlepani, a partner AMSS će prilikom dolaska na intervenciju kod sebe imati i članski broj člana, kao još jedan od načina raspoznavanja.
  • Mile rent-a mozak

    03.07.2021 12:06
    Jbg AMSS dobio konkurenciju, dok su imali monopol na prevare sa šlep - službom i tehničkim pregledima nisu upozoravali vozače. Podsetiću da je AMSS privatna firma osnovana zajednički snagama biznismena iz sps-jul koalicije i Milovih kadrova iz of šor zone Beograd, sredinom 90. Sećajte se svega i podržite akciju "Dozovimo se konačno pameti".
  • Ivan

    03.07.2021 05:56
    .
    @Ja
    A kako zamišljaš da dodju za 5 min tu gde ti se desio kvar?nema u svakom selu amss
  • Ja

    02.07.2021 21:36
    Pa da
    Zovu ljudi Amss pa gospoda dođu otprilike za 2 ili 3 sata, a ti sa porodicom u mrklom mraku na autoputu, prava služba, samo registrovani državni lopovi kao i sve u ovoj državi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija