Od sutra prijave za vaučere za putovanja po Srbiji

Na šalterima svih 1.307 korporativnih pošta širom zemlje sutra počinje evidentiranje prijava zainteresovanih građana i podnošenje dokumentacije za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji.
Od sutra prijave za vaučere za putovanja po Srbiji
Foto: Pixabay

Svaki vaučer vredi 5.000 dinara.

Pošta podseća da je od početka godine, kroz ovu podsticajnu meru, Vlada Srbije uložila 600 miliona dinara u domaći turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.
 
Prošle nedelje, Vlada Srbije izdvojila je dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama sa više od 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi, u trećem ciklusu prijavljivanja.
 
Pošta Srbije, pored evidentiranja, obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije na broju 0700 100 300, mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.
 
Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.
 
O velikom interesovanju najbolje govori podatak da je u drugom ciklusu, u maju, na šalterima pošta, svih 20.000 prijava evidentirano za nepuna dva sata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija