Direktorka Poreske uprave dve godine ne vraća inspektora na posao, uprkos nalogu suda

Direktorka Poreske uprave u Vranju već dve godine ne vraća na posao inspektora Slađana Tomića, iako postoji pravosnažna presuda.
Direktorka Poreske uprave dve godine ne vraća inspektora na posao, uprkos nalogu suda
Foto: 021.rs
Dana 25. septembra 2019. godine, Slađan Tomić je konačnim rešenjem Ministarstva finansija vraćen na rad, a na osnovu presude Upravnog suda, ali direktorka odbija da izvrši pravosnažnu sudsku presudu, piše portal Vranjske.
 
Direktorka Slađana Stojanović je, kako piše ovaj lokalni portal, radnicima obezbeđenja naredila da ne dozvole ulazak u prostorije Poreske uprave Tomiću, pa je angažovala i pripadnike Policijske uprave da spreče Tomićev dolazak na radno mesto.
 
Tomić je dobio nekoliko tužbi, uključujući za naknade i zarade, za putne troškove, kao i za zlostavljanje i mobing. 
 
Opširnije na portalu Vranjske
  • Pera

    10.07.2021 09:15
    Direktor Poreske uprave u Vranju nema nikakvu nadleznost da nekoga vrati na posao, ona se bavi naplatom poreza i nadlezna je za rad manje od 50% radnika u toj organizacionoj jedinici, ostali su pod direktnom upravom sluzbi u Beogradu. Ako sam dobro razumeo, radnik je vracen na posao ali nije hteo da radi na svom radnom mestu, vec je hteo da zauzme kancelariju direktora i da obavlja taj posao iako je iz raznih razloga smenjen sa mesta derektora pre reorganizacije. Prakticno njegovo staro radno mesto vise ne postoji.
  • RVosha

    10.07.2021 07:51
    Smrdija
    "iako postoji pravosnažna presuda."

    kako je lepo ziveti u ovom neprikosnovenom lideru regiona.
  • Marija

    10.07.2021 07:34
    Srbija brale
    Vazniji je inat od uspesnog rada, samo zato sto rukovodstvo vode partijski klimoglavci poslusnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija