Blokirali put kod Čačka, tvrde da ga izvođači radova uništavaju vozilima

Više desetina meštana Gornje Gorevnice kod Čačka blokiralo je seoski put iz protesta što, kako tvrde, kineski izvođači radova na izgradnji autoputa Preljina-Požega "uništavaju" lokalnu putnu mrežu.
Blokirali put kod Čačka, tvrde da ga izvođači radova uništavaju vozilima
Foto: Pixabay
Meštani su tokom dvosatne blokade rekli novinarima da tim putem kroz selo svakodnevno prolaze teški kamioni koji prevoze materijal za izgradnju autoputa.
 
Oni su rekli i da kamioni prevoze više tereta nego što je dozvoljeno, da neki kamioni nemaju tablice, neki imaju probne, a neki inostrane tablice. Meštani traže da se oštećenja na putu odmah saniraju.
 
Naveli su i da nisu protiv izgradnje autoputa, ali i da zahtevaju da se lokalni putevi redovno održavaju.
 
Preduzeće "Štrabag" saopštilo je da će popravku lokalnog puta u Gornjoj Gorevnici početi u ponedeljak i da će radovi trajati oko mesec dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija