U Dečanima vanredno stanje zbog masovnog trovanja vodom

Opština Dečani je danas proglasila vanredno stanje posle masovnog trovanja građana, kako se pretpostavlja, vodom.
U Dečanima vanredno stanje zbog masovnog trovanja vodom
Foto: Pixabay
U odluci opštinskih vlasti navodi se da su sve institucije na lokalnom nivou "dužne da povećaju spremnost za upravljanje ovom vanrednom situacijom koja se dogodila nakon poslednjeg trovanja".
 
Prethodno je Osnovno tužilaštvo u Peći pokrenulo istragu i zatražilo obdukcije dve osobe iz Dečana koje su umrle tokom prethodna 24 sata.
 
Gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj sastao se ranije danas s ministrom zdravlja Arbenom Vitia, a očekuje se da će tu opštinu posetiti i predsednica Kosova, Vjosa Osmani Sadriu.
  • Svetlana

    16.07.2021 15:36
    Ono što čovek uradi ili uništi, nije Bog za to kriv, svima nam je dao izbor kakvi ćemo biti, a jednog dana odgovarat ćemo kod njega za učinjeno ili neučinjeno
  • Dragan

    13.07.2021 14:39
    Ah
    Zar svemogući srpski svetitelji i relikvije ne štite od virusa,trovanja itd ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija