Naplaćeno skoro šest miliona evra više saobraćajnih kazni nego 2019.

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je danas da je od 1. januara do 30. juna ove godine naplaćeno više saobraćajnih kazni za skoro šest miliona evra u odnosu na 2019.
Naplaćeno skoro šest miliona evra više saobraćajnih kazni nego 2019.
Foto: 021.rs
Na sastanku kojem su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić i načelnici policijskih uprava, posebno je pohvaljen rad saobraćajne policije, saopštio je MUP.
 
"Pripadnici saobraćajne policije svakodnevno sankcionišu vozače koji upravljaju automobilima pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Oni su na taj način sprečili mnoge saobraćajne nezgode i sačuvali ljudske živote", naveo je Vulin. 
 
Dodao je da su naplatom kazni za najteže prekršaje koje su činili nesavesni vozači znatno doprineli povećanju budžeta Srbije.
 
"Od 1. januara do 30. juna ove godine naplaćeno je više kazni za 5.996.378 evra u odnosu na 2019. godinu", rekao je ministar.
  • Rastafari

    28.07.2021 12:26
    Najjača firma u državi
    Najjača firma u državi je, pogodite ko?
    Saobraćajna policija.
    Stari podataka, u 2016.godini naplaćeno je po svim osnovama oko 300 milijardi dinara. Pitao sam se da li je to moguće..
  • harač

    15.07.2021 06:58
    Nigde u svetu saobraćajna policija ne zaustavlja vozila ako nema razloga za to npr. auto ide prebrzo, ne radi mu svetlo itd.
    Kod nas maltretiraju građane bez povoda, ne razmišljaju da je neko negde krenuo i da nema vremena za rutinsku kontrolu niti mu je u životu potreban rizik da ga drugo vozilo ubije ili osakati samo zato jer ga je policija primorala da stane u desnoj traci. Termin "rutinska kontrola" je komunistički, nezamisliv u normalnim državama.
  • Cistac

    14.07.2021 21:38
    Kamion
    Vozim kamion, svoj privatno iako sam akademski gradjanin. Prosao sam svu Evropu, ali nigde jadnije i bednije otimanje para od strane policije ja nisam sreo. Vise me moj u rodjenoj zemlji da ne kazem sta nego nemac u nemackoj. Potez od subotice klosare na naplatnoj rampi i salecu sve zivo, to rade i u Ukraini samo kriminalci a ovi su nasi kriminalci koji rade za drzavu u uniformi. E onda ako nisu na naplatnoj u subotici onda prepuste malo kolaca B. topoli pa onda oni pola dana haraju tamo. E onda malo naprave levak na autoputu svaki dan i maltretiraju gradjane. Uzas. I onda mi ovaj julin izadje sa nekim hvalospevima, pa i moja baba zna tako da uzme pare...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.