Lidl: U pojedinim pakovanjima umesto mleka bila voda

Kompanija "Lidl" uputila je izvinjenje građanima zbog tehničke greške prilikom koje se u pojedinim pakovanjima umesto mleka našla voda, prenosi RTS.
Lidl: U pojedinim pakovanjima umesto mleka bila voda
Foto: Pixabay
"Lidl" je saopštio da je laboratorijskim analizama proizvođača na 42 uzorka proizvoda istog LOT broja, potvrđeno da nisu zabeležena odstupanja u kvalitetu proizvoda, već da je došlo do tehničke greške prilikom pakovanja i da je u pitanju voda.
 
"Proizvod je bezbedan i ne dovodi do zdravstvenog rizika u slučaju konzumacije, a iz prodaje su povučene sve preostale količine", navode iz "Lidla".
 
Napominju da kompanija, u asortimanu, pod svojom robnom markom ima "isključivo proizvode od dobavljača koji su sertifikovani po najvišim međunarodnim standardima kvaliteta i bezbednosti".
 
"Žao nam je što smo prouzrokovali neprijatnost i pozivamo sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod i primetili nedostatak da se jave našoj službi za potrošače ili direktno u prodavnicu, kako bismo bili u mogućnosti da zamenimo proizvod ili nadoknadimo novčani iznos", poručili su iz "Lidla".
  • мана

    09.01.2023 18:48
    навлака за купца
    vecina robe koja se iz bilo kog razloga reklamira nema je u prodavnicama i to je misljenje vecine potrosaca kod nas se kaze navlakusa potrudite se da ispravite nacin poslovanja hvala unapred
    +
  • Неша

    17.07.2021 18:42
    Мислим
    Мислим да половина становника није у животу попила шољу домаћег млека,није важно шта је упаковано битна је амбалажа па ако прође добро је.
  • Zovem se Stevo

    16.07.2021 10:27
    INAČE
    Sve što sam kupiJo u toj "LINDI" sam baciJo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.