Devojčice se izgubile kod Niške Banje, vatrogasci ih našli za pola sata

Vatrogasci iz Niša uspeli su da za pola sata nađu jednu trinaestogodišnju i jednu četrnaestogodišnju devojčicu, koje su se izgubile na brdu Koritnjak iznad Niške Banje.
Devojčice se izgubile kod Niške Banje, vatrogasci ih našli za pola sata
Foto: Pixabay
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da su devojčice u sredu oko 20.40 časova pozvale vatrogasce i rekle da su se izgubile, a nađene su pola sata kasnije.
 
"One su se šetale iznad Niške Banje i skrenule sa obeleženih staza i izgubile su u šumi. Tokom potrage bile su na vezi sa vatrogascima i pomagale im da ih nađu tako što su opisivale mesto na kojem su", kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.
 
Zamenica komandira Policijske ispostave "Pantelej", Marija Ranđelović kazala je da su roditelji devojčica bili obavešteni o tome da su se izgubile i zajedno su s policajcima sačekali povratak devojčica iz šume.
 
"Roditelji su znali da su devojčice otišle u Nišku Banju da prošetaju. Nije bilo nikakvih sumnje da su se sopstvenom nepažnjom izgubile", kazala je Ranđelović.
 
Po njenim rečima, devojčice su nađene i nepovređene su vraćene roditeljima.
 
Ranđelović je apelovala na roditelje i decu da nauče brojeve telefona policije i vatrogasaca (192 i 193), kako bi mogli da pozovu u pomoć kad god se nađu u nekoj neželjenoj situaciji.

Teme

NIŠ

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija