Milena Popović: Biću svedok na suđenju za ubistvo Olivera

Poslanica u Skupštini Srbije Milena Popović izjavila je danas da će ipak biti pozvana da svedoči na suđenju okrivljenima za učešće u ubistvu njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića.
Popović je agenciji Beta kazala da su je advokati koji prate suđenje u Prištini obavestili da se nalazi na spisku svedoka u postupku protiv okrivljenih za ubistvo Ivanovića.
 
"Takođe, pošto su oštećeni samo Marina, bivša Oliverova supruga, i najstariji sin Nikola, advokati su mi sugerisali da pišem zahtev sudu da medju oštećenima bude i moj sin Bogdan jer ima zakonska prava i ja ću to uraditi", rekla je Popović.
 
U Osnovnom sudu u Prištini je 6. jula počelo suđenje za ubistvo lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića.
 
Prema optužnici kosovskog specijalnog tužilaštva, šest osoba se terete za ubistvo Ivanovića: Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Rade Basara, Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović.
 
Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija