Vulin na televiziji prikazao fotografiju obezglavljenog tela

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin večeras je na televiziji objavio delimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tela, u sklopu političke tok šou emisije.
On je, gostujući u Hit tvitu na TV Pink, kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.
 
Na fotografijama su se videli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, "pred klanje", zatim obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cedi krv u kantu, kao i otkinuta ljudska stopala.
 
Prikazane su i fotografije paketa za koje je Vulin rekao da sadrže kokain, kao i fotografije osumjičenih na bazenu i na letovanju.
 
"Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog. Fotografije su njihovi trofeji, oni su se time hvalili", naveo je ministar unutrašnjih poslova. 
 
Vulin je ocenio da medijski navodi da se tribina Patizana "buni" protiv predsednika države Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju "instruisano nezadovoljstvo kriminalne grupe".
  • a njegov

    19.07.2021 13:27
    voljeni precednik
    nije dao ni oštećenima ni advokatima ni sudstvu da vide snimak sa napaltne rampe??? Jer je užasan. A ovo nije??? Definitivno više nema nikakve prepreke da vidimo taj snimak. Alo bre!!! Referendum da se raspiše!!!! Oćemo snimak, oććemo snimak, oćemo snimak, oćemo snimak...
  • sasa

    19.07.2021 12:57
    najeb*smo
    po ponašanju i izjavama dotičnog političara ...političari nisu u obavezi da prodju lekarski
  • U zlatnom dobu

    19.07.2021 12:09
    Vi ste u Srbiji u teskom .u.c. Zemlja treceg svijeta po mnogim parametrima. Ako izuzmemo Vojvodinu koja nikakve veze sa Srbijom nema, onda je Srbija upravo to, zemlja treceg svijeta. Zemlja u kojoj se bande kriminalaca medjusobno kolju i otkidaju dijelove tijela, u kojoj predsjednik drzave i njegov ministar javno pokazuju iskasapljena tijela, u kojoj ratni zlocinci svakodnevno gostuju na TV kanalima sa drzavnim frekvencijama, drzava kojoj su aktualni sef drzave i njegov prethodnik duboko umoceni u krvavi raspad nekadasnje SFRJ, se ne moze nazvati normalnom drzavom, vec zemljom treceg svijeta. Ali ipak na kraju tunela se nadzire svjetlost, evo vam je obecao AV AV AV 600 EURA place do kraja godine. Ipak ste dosegnuli zlatno doba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.