VIDEO Građani na Karaburmi protestovali zbog smrti dečaka kojeg je auto udario na pešačkom prelazu

Građani Karaburme okupili su se večeras u Ulici Marijane Gregoran na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak, u znak protesta što je vozač koji ga je usmrtio pušten da se brani sa slobode
Građani su blokirali ulicu, a među njima je bilo dosta dece, a na mestu na kom je stradao dečak doneli su cveće i palili sveće, prenosi N1.
 
Okupljeni građani su poručili da su ogorčeni zbog toga što je vozač, koji je pobegao sa lica mesta, pušten iz pritvora.
 
 
Učesnicima skupa se pridružila i jedna ekipa Hitne pomoći koja je došla u znak podrške svom kolegi, lekaru - ocu preminulog dečaka.
 
 
Vozač koji je uhapšen, pa pušten iz pritvora, u nedelju je na pešačkom prelazu udrio dvojicu dečaka i njihovog oca.
 
Devetogodišnji dečak, koji je tada teško povređen, danas je preminuo.

Teme

udes
  • Dragan

    23.07.2021 07:35
    Nije u redu, jeste saobraćaj nepredvidiv, ali na takav način...pa mnogo je..ovde dođe narod ko glineni golub...Mitrović...naplatna rampa...Niš...a da malo sirotinja "zaždi" svoje mašine pored kuća ovih "ljudi"...mislim isto bi bili oslobođeni...
  • Đoka Fleger

    23.07.2021 06:09
    Đubre član
    Ne može ovako doveka. Motka mora da radi. Neće ih spasti hiljadu Nevolja i ostale sns bagre.
  • Milan

    23.07.2021 03:01
    Kako se zove sudija?
    Zna li ko?
    Pitam, zbog toga što bih želeo da sva rodbina sudije zna ko je pustio vozača na slobodu. Ovo bi trebalo da je javno-dostupan podatak. Da se zna, i da kolege sudije znaju, i rodbina i prijatelji...pa da vidimo ko se kakvim poslom bavi, ko nosi koju titulu...a ko je nije dostojan, pa će biti i manje ovakvih vozača!


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.