Tužilac najavio optužnicu protiv Belivuka i pokazao slike žrtava, snimanje nije bilo dozvoljeno

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka biti podignuta u zakonskom roku, najverovatnije do sledećeg petka.
Tužilac najavio optužnicu protiv Belivuka i pokazao slike žrtava, snimanje nije bilo dozvoljeno
Foto: Pixabay
Nenadić je rekao da se istraga sprovodi protiv 31 osobe, kao i da je od početka istrage bilo više proširenja, a da se te osobe terete za pet teških ubistava, trgovinu drogom i oružjem, jednu otmicu i jedno silovanje.
 
On je naglasio da su obezbeđeni materijalni dokazi iz veštačenja, kao i tragovi vezani za prostorije gde se smatra da su žrtve ubijane.
 
Nenadić je rekao da je postojala velika međunarodna pomoć da bi se pribavili dokazi iz komunikacije Skaj platformom koju su koristili okrivljeni.
 
Pokazane fotografije izmasakriranih tela
 
Novinarima su prikazane fotografije izmasakriranih žrtava na kojima se vide odsečene glave i tela bez udova.
 
Pokazane su fotografije četiri žrtve ubistva, ali ne i pete zbog toga što ih, kako je rekao tužilac, nije videla porodica. Za te fotografije je tužilac rekao da su najmonstruoznije.
 
Tužilac je naglasio da novinarima nije bilo dozvoljeno snimanje kako nešto od dokaza ne bi izašlo iz tužilaštva.
  • Veverica

    24.07.2021 08:41
    otkud sad
    Tužilac pre podizanja optužnice objavljuje dokaze?!? Je l se i ovom smeši reizbor? Do sada se nigde nije pojavljivao, skoro niko ne zna ni ko je ni kako izgleda (Zagorku vidimo bar na maturskoj fotografiji).
  • 49

    23.07.2021 17:52
    Malo mnogo providno
    Posle objavljivanja onoga što je Belivuk rekao svi su se probudili.
  • Alisa

    23.07.2021 16:13
    Komedija
    Tuzilac najavio...Pa ovo je komedija od drzave..Sta ima da najavljuje to je trebalo davno da uradi...Samo u ovoj banana drzavi se nesto najavljuje i radi u tom smeru da se sve unisti..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.