Tokom gostovanja Vučića prikazan snimak ubistva u centru Beograda

Na TV Pink je tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića emitovan snimak ubistva Vlastimira Miloševića.
Tokom gostovanja Vučića prikazan snimak ubistva u centru Beograda
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na snimku ubistva karatiste Vlastimira Miloševića, koji je zabeležila kamera sa jednog hotela u Ulici 27. marta, vidi se čin brutalne likvidacije, ali ne i lice ubice koji je pucao.
 
Na video-materijalu vidi se osoba koja je, 30. januara 2017, u 6:51h, pucala u Miloševića, a zatim otrčala u sporednu ulicu.
 
Kako je Vučić rekao, Milošević je "ni kriv ni dužan, uzoran čovek, ubijen zato što je, kao fizički snažniji, sprečio Belivuka da preuzme splavove".
 
Za to ubistvo Belivuk je bio osumnjičen, ali je kasnije oslobođen, zbog toga što su bili kompromitovani rezultati analize DNK.
 
Vučić je rekao da je u hapšenju učestvovao policajac Dejan Jović, koji je zbog toga što je nekome na ulici i u policiji zasmetao, prošao kroz pakao.
 
"Prvi put sam o sistemskim problemima javno govorio 2018. i nekako u to vreme kreće moje protivzakonito prisluškivanje", kazao je Vučić.
 
On je pročitao zaključke koje je potpisao, kako je rekao, današnji šef specijalne službe za istražne metode Toma Radovanović.
 
"Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i radnog mesta, mišljenja sam da su određena lica u okviru UKP formirala neformalne centre moći, paralelnu bezbednosnu strukturu sačinjenu od poverljivih i precizno odabranih ljudi, čiji osnovni zadatak nije bio borba protiv kriminala, već stvaranje obaveštajne mreže za prikupljanje podataka o predsedniku Srbije i članovima njegove porodice, sa ciljem koje bi nadlženi organi trebalo da utvrde", navodi se u zaključcima koje je pročitao Vučić.
  • Imre

    26.07.2021 23:27
    Bravo Vucicu, unistio institucije i prebacio ih na PINK. Cestitam svaka cast na unistavanju drzave ionako posle ovoga sledi teritorijani raspad Srbije!
  • Ivana

    25.07.2021 14:40
    Doživotna robija
    Svi koji su činili zločine moraju da budu na doživotnoj robiji ili da im se presude. Ovo je stvarno strašno.
  • Zaga

    25.07.2021 11:31
    Uzas i katastrofa. Kao da se ne dobadja i Srbiji. Nadams e da ovakvi ljudi nece videti slobodu. Ne moze jm se verovati da slobodno setaju. Moja podrska Vucicu u borbi protiv MONSTRUMA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija