Vesić: Grad ni na koji način nije odgovoran za urušavanje zgrade na Vračaru

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da grad "ni na koji način" nije odgovoran za urušavanje zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru.
Vesić: Grad ni na koji način nije odgovoran za urušavanje zgrade na Vračaru
Foto: 021.rs
On je kazao da je u toku krivični postupak i da će tužilaštvo podneti prijave protiv odgovornih zbog čijih je propusta došlo do urušavanja zgrade.
 
"Grad će stanarima zgrade u Vidovdanskoj ulici dati stanove i to je odgovorno ponašanje. Ti ljudi neće biti beskućnici a mi ćemo tužiti investitora jer za razliku od stanara, možemo da čekamo pošto će sudski postupak trajati nekoliko godina", rekao je Vesić za televiziju Pink.
 
Zgrada u Vidovdanskoj ulici delimično se urušila 16. jula.
 
Pretpostavlja se da je stabilnost te zgrade bila ugrožena zidanjem drugog objekta pored nje.
  • Li-man

    25.07.2021 14:41
    Ma nemoj...
    A ko je izdao dozvole, čija inspekcija ne radi svoj posao ???
    Ja mislim da je Đilas kriv.
    hA,HA...
  • Džo

    25.07.2021 13:13
    .
    Ma ne, svemirci su odgovorni.
  • Remus

    25.07.2021 12:06
    Ma rusi i komsiluk...
    V. smatra da gradjevinske inspekcije gradilista, u ime grada, nije trebalo da bude jer je to prevazidjeni sistem opterecivanja prepostenih investitora koga doduse primenjuje ceo svet ali nigde se ne gradi kao u Beogradu tj. nigde se toliko ne "peru" pare. Pogotovo, investitori nigde nisu iskljucivo iz vladajuce partije a kao sto je poznato oni su svi bezgresni pred zakonom, kako ljudskim tako i bozijim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija