Majstorski shitati: Predsednik vs. devet grama voćne salate i tri keksića

Nedelje prolaze, ali izjave koje vas ostave otvorenih usta i u neverici zauvek ostaju.
Majstorski shitati: Predsednik vs. devet grama voćne salate i tri keksića
Foto: 021.rs
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat). U komentarima nam recite koja je izjava ostavila najjači utisak na vas.
 
Digestivna odgovornost - Aleksandar Vučić
 
"Minut do početka dijaloga sa albanskim timom u Briselu. Spreman i zahvalan svima u srpskom timu na snazi, energiji i podršci. Ovih devet grama voćne salate i tri keksića mislim da nikada nisam pojeo, ne zato što se domaćin nije potrudio, već zato što osećam ogromnu odgovornost za predstojeće razgovore."
 
Vođa u ušima - Goran Vesić
 
"Beogradska voda, naša česmovača, voda je najboljeg kvaliteta. Naravno, pozivam sve da koriste vodu, ne kupujte ovu drugu, flaširanu vodu, ako nemate potrebe i ako nemate neku posebnu želju da je pijete. Ovde kad se napuni ujutru voda (pokazuje ka bazenu), ona je svakog jutra... svaki bazen kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje... (pije vodu iz bazena) Kao što vidite - savršena je."
 
Naizmenična glupost - Zoran Milanović
 
"Nikola Tesla je proveo manje vremena u Srbiji, nego ja danas u Oklaju. Tesla je bio Amerikanac i svojatati Teslu možda nije u redu od Hrvatske, a od Srbije još manje. Srbija je mogla nazvati aerodrom i po Brusu Liju jer ima jednako veze sa Srbijom kao Tesla."
 
You spin me right 'round, baby - Aleksandar Vulin
 
"Da Srbija nije videla svojim očima ovo što smo joj pokazali, sa ovakvim medijima, sa ovakvom opozicijom, on bi bio svetac. Mi bismo imali demonstracije pred Specijalnim sudom da se pusti taj dobri čovek, jer je to politički obračun vlasti sa navijačima Partizana."
 
Krivo odrastanje - Olivera Zekić
 
Olivera Zekić smatra da su fotografije osakaćenih tela "edukativnog karaktera".
 
"Što se mog ličnog stava tiče, on je nepromenjen i glasi – kao što nikad ne bih zabranila i sankcionisala emitovanje scena stravičnih ratnih zločina, bilo da su počinjeni u Jasenovcu, Bratuncu ili na Kosovu, tako nikad ne bih zabranila ni prikazivanje ovih fotografija, jer široka javnost mora da bude upoznata sa aktuelnom situacijom u zemlji i opravdanošću borbe protiv kriminala."
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • V5

    25.07.2021 21:28
    Gluposti na pretek
    Stavljate nas muke. U ovakvoj konkurenciji je teško odlučiti se.
  • NEVERNIK

    25.07.2021 18:06
    tuzno
    Bas mi je zao preCednika.Covek nema vremena ni da jede od toga koliko nas ......Pa ostavite mu bar jedan sendvic ,da ne kolabira.
  • Trust mozgova

    25.07.2021 15:36
    U čitanke
    A raja se prima na glušosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.