Veliko istraživanje lekara Ujedinjeni protiv kovida o vakcinaciji

Udruženje lekara Ujedinjeni protiv kovida pokrenulo je veliko istraživanje na temu vakcinacije ali i drugih aspekata epidemije kovida19 u Srbiji, piše list Danas.
Veliko istraživanje lekara Ujedinjeni protiv kovida o vakcinaciji
Foto: Pixabay
Kako su objasnili iz udruženja, rezultati takvog istraživanja mogu da doprinesu boljem odzivu građana na vakcinaciju, boljem razumevanju efektivnosti vakcina kod različitih grupa pacijenata.
 
Rezultati istraživanja mogu da doprinesu i poboljšanju protokola za vakcinaciju, kao i razumevanja najčešćih zabluda i posledično poboljšanju epidemijske situacije u Srbiji, za dobrobit svih građana.
 
Anketa je dostupna na sajtu udruženja OVDE, a mogu da je popunjavaju sve punoletne osobe koje žive na teritoriji Srbije, bez obzira da li su vakcinisane, i kojom vakcinom.
 
Anketa će biti dostupna do 10. avgusta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija