Uhapšeni dok su zalivali zasad marihuane

Nakon što su ih zatekli u okolini Aleksinca da zalivaju zasad od 34 stabiljke marihuane, za koji se sumnja da su uzgajali, policija je uhapsila 23-godišnjaka i muškarca od 39 godina iz Niša.
Uhapšeni dok su zalivali zasad marihuane
Foto: Pixabay
Policajci su uhapsili J. P. i D. S. koji se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenose Južne vesti.
 
Policija ih je zatekla u okolini Aleksinca dok su zalivali zasad sa 34 stabljike kanabisa koji se nalazio u saksijama, težine oko 17 kilograma, koji su, kako se sumnja, zasadili i uzgajali, navode u policiji.
 
Osumnjičenima je, po nalogu Osnovnog tužilaštva u Aleksincu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
  • Limanac

    29.07.2021 19:36
    Sledeće godine da dobiju subvencije za zalivne sisteme!
  • jamrock

    29.07.2021 19:21
    to milicijo!
    Kako ste bre samo smeli da se osilite tako!? Cele 34 stabljike,biljke legalne u pola sveta. Drogoshi, sram vas bilo! gurate ruku direktno u dzep ovoj “postenoj” srBskoj policiji! Samo drzava sme da gaji a policija i podobni da valjaju! Ej..34 stabljike!!a tezinu im merili sa zemljom i saksijama :)))
  • Mastodont

    29.07.2021 17:05
    Kriminalci u policijskim uniformama opet terorišu normalan svet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.