Brnabić: Funkcija neće nikog zaštititi u slučaju Belivuk, Vučić stavio glavu u torbu

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da funkcija ili članska karta neće nikog zaštititi u slučaju Belivuk.
Brnabić: Funkcija neće nikog zaštititi u slučaju Belivuk, Vučić stavio glavu u torbu
Foto: 021.rs
Ona je odgovarajući na pitanje da li će u istrazi protiv optuženog Veljka Belivuka doći do podataka da li je imao podršku državnih struktura rekla kako očekuje od nadležnih institucija da rade svoj posao, podsećajući na stav Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da nema zaštićenih.
 
"Bilo koja funkcija ili članska karta neće nikog zaštititi", rekla je Brnabić novinarima u Drugom opštinskom sudu.
 
Ona je konstatovala i da je "jadan taj međupartijski dijalog ako zavisi od Veljka Belivuka", uz ocenu da je sramno to što rade pojedini predstavnici opozicije i mediji koji su indirektno ili direktno pod uticajem nekih opozicionih lidera ili su u direktnom vlasništvu.
 
"Mislim da je, kada dostignete tu bezidejnost i osećate da ste bespomoćni u političkom smislu, da vam je izvor informacije Belivuk ili Marko Miljković, krajnje vreme da iz politike izađete", poručila je ona.
 
Ona je naglasila da je Vučić, objavom rata protiv organizovanog kriminala, stavio glavu u torbu, "svoju, svoje porodice, najbližih saradnika".
 
Odgovarajući na pitanje o Geoksu, Brnabić je istakla da je Vučić najavio da će 15. septembra posetiti Vranje i predstaviti neko rešenje.
 
"Nisam sigurna da smo rekli da ćemo do tada imati novog investitora", navela je Brnabić i naglasila da je jasna poruka radnicima u Geoksu da ih vlada i predsednik neće ostaviti na cedilu.
 
"Od 2012. godine do kraja 2020. godine otvoreno je 670.000 novih radnih mesta, ne verujem da su baš sve bili članovi SNS", rekla je Brnabić na pitanje o strahu radnika iz Geoksa da će u slučaju dolaska novog investitora u Vranje biti zaposleni članovi vladajuće stranke.
  • sinhronizacija

    01.08.2021 06:16
    Stavio glavu u torbu,
    a ruku u naše džepove.
  • Sinisa

    01.08.2021 02:00
    Sio mi ga Djura!
  • Imre

    31.07.2021 22:13
    Premijerka je u pravu,poceli su od clana u SNSu vodje kriminala Veljka Belivuka. Posle prelaze na njegove zastitnike ako ne stignu do gubitka vlasti,tada ce nova vlast sa novim tuzilastvom i sudijama resiti svu hijerarhiju do sefa Belivuka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija