Vučić preko Instagrama obavestio RTS da će gostovati u Dnevniku

Potpredsednica DS Tatjana Manojlović izjavila je danas da je presedan da RTS saznaje na društvenim mrežama da će njen gost u centralnoj informativnoj emisiji biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić preko Instagrama obavestio RTS da će gostovati u Dnevniku
Foto: 021.rs
Spikerka prepodnevnih vesti RTS-a pročitala je jutros informaciju da će predsednik Vučić večeras biti gost drugog Dnevnika, pozivajući se na objavu na njegovom nalogu na Instagramu.
 
Manojlović, koja je dugogodišnja novinarka RTS-a, kazala je agenciji Beta da je nečuveno da se predsednik države svojim domaćinima na javnom servisu najavljuje preko Instagrama.
 
"Da budem cinična, ovo može da se protumači i kao izraz lepog vaspitanja, jer ipak neće doći nenajavljen u Dnevnik. Nadam se da sledeći Vučićev korak neće biti da na Instagramu objavi košuljice Dnevnika RTS-a", naglasila je potpredsednica DS-a.
 
Na pitanje Bete da li je na prethodnim gostovanjima na RTS-u Aleksandar Vučić bio pozivan od strane urednika ili se, kako je to danas objavljeno, sam pozivao i najavljivao, Manojlović je kazala da na to pitanje ne zna odgovor jer nije član Informativne redakcije.
 
"O tome ne mogu da svedočim jer nisam deo te ekipe, ali razmišljam i pretpostavljam kao i većina građana Srbije. Istraživanja BIRODI pokazuju da je od početka decembra do kraja aprila ove godine DS bila zastupljena u drugom Dnevniku sa 64 sekunde, a Aleksandar Vučić više od pet sati. To dovoljno govori kako funkciniše Javni medijski servis", istakla je Manojlović.
  • Veso S

    02.08.2021 08:01
    DS
    Da li ova gospođa Manojlović zaista misli da neko veruje onom što je izjavila.
  • @uros

    01.08.2021 19:57
    Ako vi izdajnici nece da slusate Predsednikova sr*nja to je zato sto ste prodane duse i mi mozemo bez vas. Mi prave patriote cemo rado slusati i gledati.
  • Rkekoke

    01.08.2021 19:54
    Au
    Pa ljudi bre Vucic je predsednik Srbije. Pa jel Tadic bio na RTS-u kad je nosio Bensedine kokoskama. Majko mila koja gomila ovde isfrustriranih likova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija