Već viđeno: Vučević ponovo podnosi prijavu protiv Vučića, sada zbog Belivuka

Srpska napredna stranka najavila je da će potpredsednik Glavnog odbora vladajuće partije Miloš Vučević u utorak podneti krivičnu prijavu protiv predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića.
Već viđeno: Vučević ponovo podnosi prijavu protiv Vučića, sada zbog Belivuka
Foto: 021.rs
Povod za ovo su, kako se navodi u saopštenju, laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija.
 
"Građani će u sudskom postupku jasno videti sve dokaze, ko laže, zašto to čini, sve pipke ove mafijaške hobotnice, spregu ovog monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, nakon čega će celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić", navode naprednjaci.
 
Ovo nije prvi put da gradonačelnik Novog Sada podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića. To je učinio i u decembru 2019. godine, kada je podneo krivičnu prijavu i protiv predsednikovog brata Andreja Vučića. 
 
Razlog za to su bili navodi o umešanosti braće Vučić u slučaj "Jovanjica", nelegalnu proizvodnju marihuane na imanju Predraga Koluvije, koji se zbog toga nalazi u pritvoru i protiv kojeg je podignuta optužnica. 
 
I tada je prvo sam Vučić najavio podnošenje krivične prijave protiv sebe. Razlog u slučaju "Jovanjice" je bio taj da "nema smisla da 500 puta odgovara na iste gluposti o kojima neko govori, a ne podnosi krivičnu prijavu".
 
Vučevićeva krivična prijava protiv braće Vučić odbačena je krajem januara 2020. godine. Tada je Tužilaštvo za organizovali kriminal saopštilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u bilo kakvom kontaktu ili komunikaciji sa osumnjičenim Predragom Koluvijom, niti da su pomaganjem ili na drugi način učestvovali u izvršenju krivičnog dela koje se stavljaju na teret Koluviji.
  • Goca

    02.08.2021 23:29
    Kako botovi lupaju minuse, mora da je i njima podigao dnevnicu.
  • Popaj

    02.08.2021 21:36
    I jos jednom
    Ne dao Bog nikome ovo sto se SRBIMA desava
  • Pićuka

    02.08.2021 21:14
    Obavezno pozovi kao svedoke optužbe Belivuka i Miljkovića. Optuženi ima pravo da laže, svedoci moraju da govore istinu. Problem je jedino u tome što će prijava biti amaterska i odbačena pa neće ni doći do procesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.