VIDEO Vesić na TikToku: Posle kineskog jezika i Maneskina, sada objašnjava kako se presađuje drvo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić predstavio je putem TikToka "Sadišu", mašinu za presađivanje drveća.
"Bilo je ralizčitih, opravdanih primera, da se zbog proširivanja ulica seče drveće, sada se to više neće dešavati jer imamo mašinu kojom možemo da presadimo drvo na drugu lokaciju", rekao je Vesić u video snimku.
 
Da li će "Sadiša" pomoći beogradskom drveću da preživi ili bar Goranu Vesiću da popravi svoj imidž?
 
Jedino što je sigurno je da TikTok karijera zamenika gradonačelnika Beograda ide uzlaznom putanjom - na novom videu do sada ima više od 200 hiljada pregleda.
 
 
 
  • ??

    06.08.2021 17:01
    !!
    šta je ovde novo "sručnjak"??? Ista takva "mašina" je tačno pre 40 godina sadila drveće po centru NS, Zmaj Jovinoj, oko Spensa...
  • Strahota

    06.08.2021 13:43
    Od zivota
    Danima deca gledaju i smeju se ovoj spodobi. Mislila sam da je neki bolesni cikica sto ima poriv da postane poznat pa makar bio predmet podsmeha.
    Ne pratim politiku, ali moje saznanje da je bolesni cikica sa tiktoka zapravo gradonacelnik Beograda je sok. Mislim, da li je ovo realno?
  • Mina

    06.08.2021 11:00
    Konacno
    Unistili su toliko drveca ,fala Bogu da postoji nesto slicno nadam se i uspesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija