Novosti: Ako bude 1.000 zaraženih dnevno, ukidaju se svadbe i veselja

Ako broj novoinficiranih korona virusom na dnevom nivou dostigne hiljadu, prva mera restrikcije koja će biti vraćena na snagu je zabrana masovnih okupljanja.
Novosti: Ako bude 1.000 zaraženih dnevno, ukidaju se svadbe i veselja
Foto: Pixabay
To pišu današnje Novosti pozivajući se na izvor blizak Kriznom štabu.
 
"Tu odluku kao i do sad doneće Krizni štab, a preporuku daje njegov medicinski deo", naveo je ovaj list.
 
List podseća da trenutno važeće mere dozvoljavaju skupove do 500 ljudi.
  • Dusan Detelinara

    10.08.2021 13:37
    500 moze?
    Hahaaa vas 500 treba zabraniti sto nam pijete zdrav razum i vladate pomocu mafije i uplasene sirotinje u javnim preduzecima...
  • Smoki

    09.08.2021 15:54
    aaa bre
    @Mislilac

    Zato sto i vakcinisani mogu da se zaraze (vidi sta se desava u Izraelu npr.)... zato sto vakcinisani se ponasaju kao da su 100% imuni (pogledaj oko sebe za ljude koje znas da su vakcinisani kako s eponasaju)... zato sto i vakcinisani mogu da prenose zarazu... zato sto ako si prelezao virus, kao i spricani, nemas dozivotno imunitet nego tek nekoliko meseci...
    Inace, ovo sa merama je da ne kazem sta..., kao i sa zakonima, imamo ih ali ih niko ne sprovodi i ne kontrolise... bar ne podjednako za sve (juce baja usao u prodavnicu, "kovid redar" ga lepo zamolio da stavi masku, on je okacio onako na jedno uvo da visi i podjebava ovoga "evo nosim je na uvce"... pravi budaletinu od sebe a misli da je interesantan...)
  • Lala

    09.08.2021 15:50
    ?
    A na stadione može. Koga vi zajebavate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija