Godinu dana kućnog zatvora ocu koji je pretukao sina na proslavi završetka škole

Osnovni sud u Nišu osudio je B.L. (49) iz doljevačkog sela Kočane na godinu dana zatvora u kućnim uslovima, uz nanogicu, zbog nasilja u porodici čija je žrtva bio njegov četrnaestogodišnji sin.
Godinu dana kućnog zatvora ocu koji je pretukao sina na proslavi završetka škole
Foto: 021.rs
Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela, koji je okrivljeni postigao sa tužilaštvom.
 
Protiv B.L. je pokrenut krivični postupak jer je 7. juna, u dvorištu škole u Doljevcu, pretukao sina, koga je izvukao iz grupe dece koja su proslavljala završetak osnovne škole, zatim ga oborio na zemlju i šutirao.
 
Dečak je srećom prošao bez težih posledica, čemu je doprinelo i to što je jedna od nastavnica uspela da povuče oca i odvoji ga od sina.
 
Prema nezvaničnim informacijama, B.L. je napao sina jer ga je ovaj slagao da će ostati duže u školi zbog časa informatike, a zapravo je sa godinu dana starijim drugarima bio u školskom dvorištu na proslavi male mature.
 
Snimak prebijanja objavljen je na društvenim mrežama.
 
Nastavnici u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" istakli su, nakon incidenta, da porodica nije problematična, da su i dečak i njegova sestra dobri đaci i sportisti.
 
B.L. je posle hapšenja bio u pritvoru koji mu je uračunat u kaznu zatvora.
  • Baba

    10.08.2021 08:23
    Iiiii?
    Ko je tu kažnjen? Pa do sad je dečak mogao da bude miran bar kad otac nije kod kuće, a ovo je sad prilika da ga "vošti" 24/7/365. Bravo za tužilaštvo i sud, kazna je "primerena, njome će se postići svrha kažnjavanja"!
  • pera

    10.08.2021 08:17
    ..
    Isto ko i Mitrovicev mali.
  • Dritan

    10.08.2021 07:54
    Dritan
    Kućni zatvor. Dželat i žrtva da se susreću svaki dan, pa gde to ima, sem u Srbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija