Stefanović: Moj odnos sa Vučićem je samo naš - moj i njegov

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je povodom "zabrinutosti" za njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem, poručio da je njegov odnos sa Vučićem samo njihov.
Stefanović: Moj odnos sa Vučićem je samo naš - moj i njegov
Foto: 021.rs
On je poručio da je Vučić učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život.
 
"Moj odnos sa predsednikom Vučićem je samo naš - moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine", naveo je Stefanović  u pisanoj izjavi, koju je prenelo Ministarstvo odbrane.
 
On je istakao da više od 20 godina poštuje ogroman rad i energiju koju Vučić ulaže u borbu za bolju i snažniju Srbiju i da će kao član Vlade i njegov prijatelj nastaviti da ga podržava i daje sve od sebe da doprinese u toj borbi.
 
"Aleksandar Vučić je neko ko je učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život, nego što je bila kada su o njoj odlučivali raznorazni tajkuni i predstavnici njihovih takozvanih političko-medijskih elita, koji su brinuli isključivo o svom džepu", rekao je Stefanović.
 
On je kazao da mu je svaki srpski vojnik poseban i da mu je važno da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard.
 
"Za razliku od Dragana Đilasa, raznih medija pod njegovom kontrolom i političko-tajkunskih elita kojima su svi koji nemaju stotine miliona evra 'obični', meni je svaki srpski vojnik poseban, važan i drago mi je kad imam priliku da ih vidim i razgovaram sa njima", naveo je Stefanović.
 
Istakavši da mu je važno da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard, Stefanović je rekao da se svim srcem bori da oni i njihove porodice žive što bolje, kao i da zna da su to za "Đilasa i 'elitu' bili i ostali problemi 'običnih', za njih nebitnih ljudi. 
  • Mile rent-a mozak

    12.08.2021 10:24
    Jao baš ste demode. A trojke, svingeraj, bunga bunga ništa.
  • Rodja

    12.08.2021 08:28
    Bili smo drugovi pa ljubav probali a sad ni jedno ni drugo.
  • White

    12.08.2021 05:34
    Pad ce biti veoma bolan... Videcemo,za koga vise,od ove dvojice klovnova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija