Patrijarh Porfirije otvorio nalog na Instagramu

Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je danas da je patrijarh Porfirije dao blagoslov da na Instagramu bude otvorena zvanična stranica poglavara SPC.
Patrijarh želi da ovim putem izađe u susret izrazitom interesovanju vernih, ali i celokupne domaće i inostrane javnosti o njegovom radu, stavovima i mišljenjima, objašnjeno je u saopštenju.
 
Za sada ima četiri objave na ovoj društvenoj mreži, od kojih je jedna da je priredio svečani prijem i ručak za zlatne vaterpoliste.
 
Patrijarhova stranica na Instagramu se nalazi na OVOM linku.  
 
 
  • pera

    12.08.2021 14:03
    ..
    Sad kad krene da postavlja slike iz besnih kola, zlato, dvor ovaj, dvor onaj, pa celendz testerisi drvo itd. ima da sakupi pola miliona falowera za cas. Ima da pljuste pare od sponzora.
  • Todorovic

    12.08.2021 07:16
    Pa zasto
    TikTok je popularniji, bolje da je tamo otvorio, više mm i ide iz njegov karakter
  • Verka

    12.08.2021 06:59
    dobro je
    Eto, sad imamo i Patrijarha na instagramu (kad može Karleušina ćerka, što ne bi mogao on da ima svoj profil). Kad će na "tik-tok"? Vesić i Vučić već jesu, nema smisla da zaostaje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija