Četiri policajca suspendovana, sedeli u kafiću za vreme dužnosti

Četiri pripadnika Kosovske policije angažovana u stanici u severnom delu Mitrovice, privremeno su suspendovana odlukom direktora policije.
Četiri policajca suspendovana, sedeli u kafiću za vreme dužnosti
Foto: 021.rs
Oni su navodno zloupotrebili službeni položaj, saopšteno je iz Kosovske policije.
 
Kako se navodi u saopštenju, odluka o suspenziji je doneta nakon što su objavljene slike na pojedinim portalima i društvenim mrežama, a na kojima se, kako se sumnja, vide policajci koji u uniformi, za vreme obavljanja službene dužnosti, provode vreme u kafiću - sportskom klubu, preneo je Kossev.
 
Rešenje o privremenoj suspenziji do 72 sata donela je regionalna policijska uprava - Severna Mitrovica.
 
Policijska stanica u severnom delu Mitrovice ujedno će pokrenuti istragu navodnih kršenja propisa, dok će ostale interne disciplinske istražne postupke voditi policijski istražitelji iz Uprave za profesionalne standarde.
  • Uzaludni...

    17.08.2021 11:08
    Kad će ovi stručnjaci iz mup-a da shvate da i jeste posao policije da bude na ulici i sa gradjanima. Takodje se to odnosi na kafane , restorane, klubove pa tu kreće svaki policijski posao i informacija relevantna za Mup.
  • szzz

    15.08.2021 07:35
    kad
    ono, u svakom kaficu bar 4 pripadnika
  • Bubica

    15.08.2021 00:23
    Uhvatili njih cetvoricu sirotu da piju kafu u toku radnog vremena? A sta je sa ostalima koji "love" ljude i kaznjavaju ih za sitnice (tj uzimaju pare na ruku da ispisu kazne), sa onima koji samo stanu pored puta i sede u kolima i kvazi hvataju ljude koji brzo voze, a u stvari sede u klimatizovanim kolima i jedu burek. Vi sad nasli cetvoricu jadnika da ih kaznite i objavite vest o tome kako hvatate neradnike medju sobom... Pa mogli biste jedan drugog odmah sve da pohapsite.
    Naravno cast izuzecima, pre par nedelja sam imala bas izuzetno prijatan susret sa policajcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija