Novi protest opozicije ispred opštine Vrača

Predstavnici dela opozicije održali su peti protest ispred zgrade opštine Vračar, zbog urušavanja na gradilištu u Vidovdanskoj ulici.
Novi protest opozicije ispred opštine Vrača
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Oni su zatražili ostavku zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, koga smatraju najodgovornijim, a od policije da počne da radi svoj posao i pronađe odgovorne za to.
 
Funkcioner Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov konstatovao je da je to odgovornost Vesića, koji daje dozvole takvim "nesolidnim firmama".
 
"Ćutao je dva meseca, on i građevinska inspekcija na primedbe stanara. Zbog toga i sumnjamo da je ovaj objekat možda namerno srušen. Sada vidimo da Vesić pokušava da se 'opere' svaljujući odgovornost na svoje satrape – naprednjake iz opštine Vračar", rekao je Samofalov.
 
On je dodao da, kada mu to nije prošlo u medijima, Vesić pokušava da korumpira javnost, dajući po 300.000 dinara po srušenom stanu i ključeve stanova u vlasništvu grada.
 
Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Uroš Eleković upozorio je da problem rušenja u Vidovdanskoj ulici najverovatnije neće biti rešen dok god Beograd vode Vesić i SNS i pozvao građane da ih sruše na sledećim izborima, jer imaju tu moć.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.