Uhapšen kineski državljanin osumnjičen da je čekićem napao tri žene u autobusu u Beogradu

Policija je u Beogradu uhapsila kineskog državljanina W. X. (41), osumnjičenog za nasilničko ponašanje.
Uhapšen kineski državljanin osumnjičen da je čekićem napao tri žene u autobusu u Beogradu
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je danas, sa jednim maloletnim sunarodnikom, ušao u autobus na liniji broj 37 koji saobraća za Kneževac, bez ikakvog povoda čekićem udario jednu ženu u glavu, a potom i drugu udario u grudi.
 
Nakon toga je ušao u drugi autobus, takođe broj 37 koji saobraća u suprotnom smeru, gde je još jednu ženu udario čekićem po glavi.
 
Povređene žene su prevezene u Urgentni centar.
 
Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Teme

NAPAD
  • #

    15.08.2021 09:16
    Sve je to ok. Kinezi su mirni itd. ,ali ovaj je očigledno prolupao. Mene zanima kako je moguće da muškarci iz busa ,zajedno sa vozačem , nisu ni pokušali da ga neutrališu. Nego on izlazi iz busa ,čeka drugi i radi isto što i u prvom. Ne znam, ne razumem.
  • Damian

    15.08.2021 00:13
    Azijati
    Zivim u inostranstvu i moram da kažem da su Azijati jedni od najmirnijih rasa, ovaj je definitivno izuzetak ako mene pitate.

    Kinezi su uglavnom tihi, rade, ne prave probleme.

    Tolko od mene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.