Majstorski shitati: Ima neka tajna veza

Na domaćoj političkoj sceni može svašta da se čuje.
Majstorski shitati: Ima neka tajna veza
Foto: 021.rs
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat). U komentarima nam recite koja je izjava ostavila najjači utisak na vas.
 
Slatko - Nebojša Stefanović
 
"Moj odnos sa predsednikom Vučićem je samo naš - moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine."
 
Zlatna palma - Dragan Marković Palma
 
"Gde je ekonomija vezana tu nema rata. Sporazum 'Otvoreni Balkan' danas obezbeđuje slobodan prolaz ljudi i robe, ali pre svega obezbeđuje mir na ovim prostorima, posebno između Srba i Albanaca i zato predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Albanije i Severne Makedonije, Zoran Zaev i Edi Rama zaslužuju Nobelovu nagradu za mir."
 
Zna čovek - Ratko Dmitrović
 
"Problem savremene evropske i srpske demografije je u sferi svesti. Deca odavno nisu naša najveća vrednost, najveće bogatstvo. Civilizacijski hod i savremeni način života srušili su tu vertikalu. Prevladao je hedonizam. Nama su brendovi, putovanja, bankovni računi, stambeni i poslovni kvadrati, čamci, automobili, jahte... važniji od dece. Budimo realni i priznajmo to."
 
Volimo te porodico naša - Goran Karadžić
 
"Ono što trpite vi samo zato što nosite predsednikovo prezime, ali pre svega vaša deca, s tim u vezi… Svim majkama se izvinjavam, jer to ne zaslužuje nijedna majka da sluša o svojoj deci. Milica i Danilo, s kojim se družim, su časna i poštena deca i imaju obraz. A ne pada kruška daleko od kruške iliti ne pada iver daleko od klade. Svaka vam čast šta izdržavate i vi i vaša porodica. Prema tome, porodica Vučić je časna i poštena porodica koja ima obraz i mirno spava."
 
Jedite kolače - Zoran Radojičić
 
"Iako će građani dim moći da vide u narednih nekoliko dana, uveravam ih da nema mesta za strah i paniku. Preporuke stručnjaka Zavoda za javno zdravlje su da dokle god građani osećaju miris dima da zatvore svoje prozore i ne izlaze bez preke potrebe napolje."
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • 56

    15.08.2021 18:47
    Sadašnjost
    Moj glas ide Zoranu Radojičiću. Retko koristan savet, retko.
    Ne znam zašto se izjava Ratka Dmitrovića našla u ovoj rubrici. Sve što je rekao je bolno istinito.
  • leona

    15.08.2021 18:11
    Ako osetite dim, zatvorite sve
    Ovo je najbolje. Zatvorite se u stan i sačekajte da prodje - šta? Ceo vaš život
  • Pane

    15.08.2021 17:35
    Pane
    Šta napidati pametno....??? Eee,nesretnejši,narode sa ovom pameću i vlasti!!!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.