Mirović o klanu Belivuka: Stefanović snosi odgovornost za propuste MUP-a

Predsednik pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović izjavio je da je "veoma jasno" da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) napravilo propuste u slučaju sa klanom Veljka Belivuka.
Mirović o klanu Belivuka: Stefanović snosi odgovornost za propuste MUP-a
Foto: 021.rs
Po njegovim rečima, Nebojša Stefanović, kao tadašnji ministar, "snosi odgovornost za postupanje svojih saradnika".
 
"Veoma je jasno da je MUP u proteklom periodu načinio brojne propuste. Sasvim sigurno da Nebojša Stefanović kao ministar unutrašnjih poslova snosi odgovornost za postupanje svojih saradnika", rekao je Mirović za Večernje novosti.
 
Mirović je istakao da se radi o pojedincima iz MUP-a, a podelio ih je u tri gurpe – one koji su bili u direktnom kontaktu sa klanom, one koji su ćutali i one koji su, prema njegovim rečima, "nesposobni".
 
"Za mene je glavno pitanje da li smo kao država sposobni da prvu grupu procesuiramo. Potom, da drugu grupu, u skladu sa zakonom, udaljimo iz MUP, a da treća grupa snosi sankcije, u smislu da se jasno kaže da su nešto morali preduzimati, a da to nisu preduzimali iz neznanja, nesposobnosti, ili elementarne neodgovornosti", istakao je Mirović.
  • Vesko

    16.08.2021 13:21
    Za našu decu
    ha ha ha javio se i nebitni Mirovic. Orkestrirani napadi unutar porodice sekte.
    Kao malo se opiremo.Bljak.
    Molim Vas o ovom nebitnom liku nebitne vlade ni reci vise
    ne zasluzuje medijski prostor.
    neka ostane sa maskom preko lice da ga zapamtimo takvog bljak.
    sta god da je izjavio i kad god da se pojavio u javnosti ove godine bio je ljigav i bezlican
    tek da se javi iz dubokog zimskog sna
  • Podbarac Original

    16.08.2021 13:18
    Visoki strucnjak
    Pa ko se to nama javio ?Visoki knjizevno polcijski strcnjak,da sa tvog strucnog aspekta objasnis drugu precedniku gde je ministar pogresio.Da se zabelezi pred stranacke izbore da si ga licno ti najjace pljunuo,ma svaka ti cast.Da se zna ko su udarne pesnice iz Novog Sada-Maja,Mirovic,Vucevic,Vulin,a moze i Mircic,prava vojvodjanska reprezentacija u fekalisanju.
  • Trtlo

    16.08.2021 13:15
    Riba od glave smrdi i tako se i čisti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.