Kinez priznao da je putnice beogradskih autobusa tukao čekićem jer mu je bilo vruće

Kineski državljanin W. X. (41) priznao je na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u subotu čekićem udario tri žene u autobusima gradskog prevoza na liniji 37.
Kinez priznao da je putnice beogradskih autobusa tukao čekićem jer mu je bilo vruće
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je nakon toga od suda zatražilo da mu odredi pritvor.
 
W. X. se na saslušanju branio da je to uradio "zbog vrućine i jer ga stalno neko prati", a zbog ovakve odbrane tužilaštvo namerava da naloži njegovo prihijatrijsko veštačenje.
 
Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, jer osumnjičeni nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.
 
Njegovog maloletnog sina koji je bio sa njim prilikom izvršenja krivičnog dela preuzeli su Uprava za strance i Centar za socijalni rad.
 
W. X. se tereti za nasilničko ponašanje.
 
On se sumnjiči da je u subotu najpre u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici udario čekićem nekoliko puta dve žene u glavu iz čista mira, a potom da je u drugom autobusu na istoj liniji još jednu ženu udario čekićem u glavu. Jedan od putnika je uspeo da mu otme čekić, a on je potom pobegao.
 
Brzom intervencijom policije on i njegov sin pronađeni su u Požeškoj ulici na autobuskoj okretnici, gde je osumnjičeni i uhapšen.

Teme

NAPAD
  • HM

    17.08.2021 11:06
    Kakav cekic, drveni, gumeni, od sundjera il papira il krompira, niko ne kaze od cega je cekic, pretpostavljam da je metalni vec bi pisalo o teskim povredama, pozzz
  • Rile

    16.08.2021 20:53
    Sunce
    Kad mu je hladno koristi bacač plamena?????
  • Vxc

    16.08.2021 17:25
    Iznad 40C koristi motorku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.