Vanredna situacija u Boru zbog požara na gradskoj deponiji

U delu Bora je proglašena vanredna situacija zbog požara na gradskoj deponiji.
Vanredna situacija u Boru zbog požara na gradskoj deponiji
Foto: 021.rs (ilustracija)
Štab za vanredne situacije doneo je odluku da bi se omogućilo angažovanje dodatne mehanizacije koja će učestvovati na gašenju požara, objavila je Radio-televizija Srbije.
 
"Zbog velike količine dima koji se širi ka gradu i selima, doneli smo odluku da uvedemo vanrednu situaciju", poručuje gradonačelnik Aleksandar Milikić.
 
"Očekujem da ćemo, uz dodatno angažovanje mehanizacije situaciju staviti pod", dodao je on.
 
Požar na gradskoj deponiji gasi se već više od 72 sata, a uzrok požara će biti naknadno utvrđen. 
  • Bor Boranin

    17.08.2021 14:22
    BOR GORI IZ DEPONIJE I BAKRA!
    Borani kao da su osuđeni na trovanje otrovnih gasova iz topionice bakra i sa gradske deponije. Deponija truje građane Bora i okolnih sela nekoliko dana godišnje, a topionica non stop. U tom smislu predsednik je imao sastanak sa kineskom vlasniku nekadašnjeg RTB Bor i dogovorio sa kinezima zagađenje da se reši do nove godine, a zaboravilo se da rešavanje zagađenje Bora trajaće godinama. Predsednik nije ni pomenuo grobara RTB Bor i najnovijeg autora zagađenja koji je "gradio i izgradio" nakaradnu svoju topionicu bakra sa ljudima znanih i neznanih samo njemu, Spaskovskom. Umesto da snosi konsekvence u apsani on se šepuri kao višestruki nobelovac, a za njegove greške se okrivljuju kinezi. Tako je to kada se gleda sa naočarima pomućenog mozga i savesti.Borani kao da su osuđeni na trovanje otrovnih gasova iz topionice bakra i sa gradske deponije. Deponija truje građane Bora i okolnih sela nekoliko dana godišnje, a topionica non stop. U tom smislu predsednik je imao sastanak sa kineskom vlasniku nekadašnjeg RTB Bor i dogovorio sa kinezima zagađenje da se reši do nove godine, a zaboravilo se da rešavanje zagađenje Bora trajaće godinama. Predsednik nije ni pomenuo grobara RTB Bor i najnovijeg autora zagađenja koji je "gradio i izgradio" nakaradnu svoju topionicu bakra sa ljudima znanih i neznanih samo njemu, Spaskovskom. Umesto da snosi konsekvence u apsani on se šepuri kao višestruki nobelovac, a za njegove greške se okrivljuju kinezi. Tako je to kada se gleda sa pomućenog uma.
  • Bibi

    17.08.2021 09:12
    Deponije gore širom cele Srbije. C c c..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.