Vučić: Voleo bih da Tviter isključi moj nalog, pa da budem još jedan Tramp u svetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas medijima kojima je na Tviter profilima dodeljena oznaka da "sarađuju" sa Vladom Srbije, navodeći da je takva saradnja nešto "najnormalnije".
"Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. Pa najnormalnije je da sarađuju sa Vladom, zar treba da sarađuju sa tajkunima i kriminalcima. Mi kao država ne plaćamo najveći deo tih medija a oni plaćaju Glas Amerike, plaćaju BBC, a nisu stavili da su to vladini mediji. Šta je loše u tome što sarađuju sa vladom", upitao je Vučić.
 
Ocenio je da to vodi pitanju ko je pravi cenzor i dodao da neće da "bude poslušnik takvima", a medijima koji su na Tviteru označeni da sarađuju sa Vladom Srbije čestitao, navodeći da se oni "suprotstavljaju poslušničkoj mreži i šire slobodarske ideje".
 
"Vidite da bi oni želeli da su pravi cenzori. Jedva čekam da mi isključe nalog pa da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj a neki bi rekli poslušničkoj mreži", dodao je Vučić.
  • Lee Kana

    17.08.2021 22:01
    Ostaće nam samo Sky, i budućnostsrbijeav. Ali mi imamo nas i briga nas za Twitter.
  • Dule

    17.08.2021 17:42
    Zabole ih da se bave tobom, kao sto ti je i Tramp pokazao na potpisivanju ambasade u Jerusalimu za priznavanje Kosova od Izraela.
  • Vule

    17.08.2021 17:20
    Ovde ima pravo.
    Tviter je pruzalac usluge , ali ne bi smeo da se bavi ovakvim stvarima.
    Inace , jednom ce biti jasno da tzv. Drustvene mreze zloupotrebljavaju svoj polozaj, samo ce da bude kasno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.