VIDEO: Dete se onesvestilo ispred Vučića, on lekarima pričao šta treba da rade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao Užice i užički kraj, a prilikom njegovog govora jednom detetu je pozlilo.
VIDEO: Dete se onesvestilo ispred Vučića, on lekarima pričao šta treba da rade
Foto: FoNet/AP
Vučić je najpre pozvao lekare da detetu pomognu, a zatim im davao instrukcije šta da rade.
 
"Pomozite imamo lekare? Imamo lekare, odmah pomozite", rekao je Vučić nakon što je primetio da je detetu u publici pozlilo od vrućine.
 
Zatim je počeo tim lekarima da daje savete:
 
"Samo je umijte, samo umijte, priđite lekari i pustite da sedne dole. Dobro je, samo je umijte. Evo, već je bolje. Dobro. Bravo. Bravo sine. Ajde, pomozite još malo. Dobro je sve, dobro…", rekao je Vučić i dodao:
 
"Samo o jednoj stvari razmislite. Ne mogu, ja ne razumem one ljude kad se tako nešto desi, nekome pozli od vrućine, oni nastavljaju da govore kao da se ništa nije desilo. Kako možeš da nastaviš da govoriš kao da se ništa nije desilo? Sad je dobro da ne brinete vi iz tog dela gde se ne vidi. Detetu je samo malo pozlilo".
 
  • Hahahahaha

    20.08.2021 09:30
    Pa ovaj 100% nije normalan
    Sve je ovo namesteno, zasto nisu kamere pokazale dete, zato sto ga nije ni bilo, ja sam bio tamo, sve je to samo zbog izbora , isto kao kad su naterali autobus pun starih ljudi da prekinu putovanje i odu na skup!!Pa ovo je vec odradio u emisiji , kad se covek iza njega onesvestio, i isto S....E drugo pakovanje.
    E Vucicu, Vucicu, nisi ti normalan!!!!
    Samo se nadam da sve ove OVCE OD NARODA nece vise glasati za njega! Ali to je Srbija, prodacemo se opet za 3000 din , 10 kg krompira .....
  • B

    20.08.2021 05:46
    Frontmen
    A juče na Bir festu "Dugmetu" falio treći pevač da otpeva njihove najlegendarnije pesme. Gde Brega zaboravi da pozove Vučića koji bi to sigurno uradio bolje i od Bebeka.
  • Lala

    19.08.2021 19:13
    Crmjak
    E moj Vucicu,ti definitivno nisi vise normalan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.