Patrijarh Porfirije napravio i profil na Fejsbuku, sam će uređivati stranicu

Partrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije otvorio je nalog na društvenoj mreži Fejsbuk, u čijem će uređivanju i sam učestvovati, saopštila je danas SPC.
"Uzimajući u obzir činjenicu da na Fejsbuku već postoji nekoliko naloga sa njegovim imenom i titulom u naslovu, što sigurno dovodi do zabune, čak i do moguće prevare, danas dao blagoslov da Informativna služba SPC otvori zvaničnu Fejsbuk stranicu patrijarh srpski Porfirije, u čijem uređivanju će uzeti lično učešće", navodi se u saopštenju.
 
Patrijarh Porfirije je pre sedam dana otvorio nalog na društvenoj mreži Instagram. 
 
Do sada ga je "zapratilo" više od 34.000 ljudi.
  • Bojana

    21.08.2021 21:02
    Patrijarh 21. stoleća
    Patrijarh Pavle bio je svetac među ljudima. Ako uzmemo u obzir da ni njegovo okruženje, kao ni okruženje patrijarha Porfiria nisu takvi ljudi, mišljenja sam da nam pored mudrosti, dobrote i svega svetog što je imao Patrijarh Pavle, treba i jedna svestrana ličnost kao što je Patrijarh Porfifie. Pričala sam sa puno ljudi kogima je ovaj Čovek pomogao, verujem da je dovoljno mudar, vispren i snažan da odgovori i na dobro i na zlo oko nas i oko sebe.
  • Istvan

    19.08.2021 14:33
    Hoce SPC najaviti placanje poreza na Fejsu?
  • Dragan

    19.08.2021 10:00
    Ah
    Ne bitan lik.Dali postoji profil na Facebooku Boga,Isusa,Marije,Satane i ostale vesele družine iz bajki ?Zar SPC nije govorila da kompjuteri izazivaju ne plodnost,da su satanino delo,da ljude udaljuju od Boga ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.