Vučić: Potrošio sam pola milijarde evra, ali ne za sebe već za građane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je navode medija da je tokom obilaska različitih krajeva Srbije u prethodnih mesec dana "unapred potrošio" 500 miliona evra u najave novih investicija.
Vučić: Potrošio sam pola milijarde evra, ali ne za sebe već za građane
Foto: 021.rs
Dodao je da taj novac nije uzeo za sebe već da su to ulaganja koja su "potrebna građanima".
 
Vučić je rekao da država ima taj novac i da neće doći do povećanja javnog duga iznad 60 odsto. 
 
"Jesam potrošio te pare ali ne za sebe. To su pare za bolnice, obilaznice, puteve, tunele, gasovod, kanalizaciju. To su stvari koje su potrebne građanima", kazao je Vučić. 
 
Upitan da li se može očekivati da Krizni štab za suzbijanje korona virusa donese odluku o pooštravanju epidemioloških mera s obzirom na rast broja novoinficiranih, Vučić je rekao da nije epidemiolog i da ne zna kakva će biti odluka tog tela. 
 
"Naša je molba da se ljudi vakcinišu jer vakcina nikom nije naškodila. Čekam da prođe šest meseci pa da primim treću dozu. To će biti početkom oktobra i jedva čekam. Kao što vidite, još sam živ", rekao je Vučić. 
  • Kapetan od belu lađu

    20.08.2021 15:12
    "To nije za mene, nego za preduzetje."
  • Ogi

    20.08.2021 09:42
    Od kada smo mi u Ustav uveli predCednicki sistem vlasti, da predCednik Republike raspolaze i preusmerava novac iz Budzeta VLADE Republike?
    Sta ce nam Vlada Republike kad Vucic pisajuci po Ustavu i zakonskim nadleznostima obecava novac?
  • Sale

    19.08.2021 22:36
    Zahvalnost
    Od srca hvala našem predsedniku Vucicu na pozrtvovanom trudu i radu, jer je Srbija, naša lepa država dočekala bolje dane. Samo hrabro napred predsedniče narod je iza vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.