Vulin: Ako se Vučić ne kandiduje, ja ću se kandidovati za predsednika, nemaju drugog boljeg od mene

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je jedini razlog da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne kandiduje na predsedničkim izborima - pritisak zemalja zapada.
Vulin: Ako se Vučić ne kandiduje, ja ću se kandidovati za predsednika, nemaju drugog boljeg od mene
Foto: 021.rs
Vulin je kazao da će se on lično kandidovati za predsednika ukoliko to Vučić ne uradi.
 
"Nas dvojica smo saborci. Ako Srpska napredna stranka neće da se bori, onda će Pokret socijalista", rekao je. 
 
"Imaju boljeg od mene, to je Aleksandar Vučić, ali nemaju drugog boljeg od mene. Prema tome ili će on da se kandiduje, ili ću ja", naveo je Vulin.
 
On je ocenio da zakon visokog predstavnika u BiH Valentina Incka nije donet da bi se donela istina o genocidu o Srebrenici, već da bi se sprečilo da Srbi govore istinu o Srebrenici.
 
"To je Inckova osveta, jer se sveti narodu koji ga nije voleo, a nije ni on njih. Sad hoće da hapse Dodika ili svakog Srbina koji misli svojom glavom. Onda pravite od Bosne tamnicu naroda. Neće Bošnjaci zbog ovog zakona biti srećniji, on samo preti miru i njihovim životima", naveo je Vulin.
  • Voja

    26.08.2021 10:05
    kandidat
    Gde može bolje u gora vremena?:-)Kada može Lukašenko da bude na toj funkciji sve je već viđeno.
  • Nikola

    24.08.2021 16:24
    Jooj! Gotovo je! Bezmo da spasemo makar zive glave!
  • /

    24.08.2021 01:45
    /
    Boljeg nemamo. Goreg necemo naci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.