Bjelogrliću određeno zadržavanje u policiji do 48 sati

Glumcu i režiseru Draganu Bjelogrliću nakon sinoćnog incidenta određeno je zadržavanje u prostorijama policije do 48 sati.
Bjelogrliću određeno zadržavanje u policiji do 48 sati
Foto: 021.rs
Prema navodima Nove S, ovu vest potvrdio je portparol osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.
 
Da podsetimo, nešto pre četiri sata ujutro u hotelu "Ambasador" u Nišu došlo je do incidenta kada je Bjelogrlić fizički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića.
 
Kako se može videti na snimku koji je objavljen nekoliko sati posle samog incidenta, Bjelogrlić je prišao Antonijeviću koji je sedeo, te je počeo da ga udara.
 
Iako je Antonijević pokušao da se odbrani, Bjelogrlić je nastavio sa napadima sve dok ih gosti kafića nisu razdvojili, a nešto kasnije Bjelogrlić je priveden.
  • Laloš

    23.08.2021 17:30
    Pravda za Čika Kureta!
  • dakle

    23.08.2021 16:55
    da ga je udario kolima ne bi bio zadrzan?
  • Džo

    23.08.2021 16:33
    .
    Kad si poznat i bogat neće ti ništa. Proći će nekažnjeno kao i Mitrovićev sin,Divčeva žena, onaj Babić i ostali a vi se narode svadjajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija