Trivan: Bjelogrlić osramotio sebe i festival, ovo je pravna država pa će odgovarati

Predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije, Jelena Trivan, izjavila je da je šokirana napadom na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.
Ona je ocenila da glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić svojim postupkom nije osramotio samo sebe, već i čitav festival koji mu je pružio priliku da svojim filmom otvori Filmske susrete.
 
"Šokirana sam događajima sa festivala Filmski susreti u Nišu, koji je nažalost obeležio napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića",  saopštila je Trivan.
 
"Duboko sam potresena snimcima koji su prikazani", dodala je ona i izrazila "saosećanje reditelju Antonijeviću zbog onoga što je doživeo".
 
"Kako je ovo pravna država, svako će odgovarati za svoje postupke", najavila je Trivan. 
  • Boban

    24.08.2021 14:34
    Podsecanje
    Ona je namicala pare za Daru i sve je islo preko nje. Kao film ce da napravi cudo po svetu ali samo treba da se drzava izuje za mnogo para. Koliko je cudo videli smo.
  • Gogi

    24.08.2021 10:42
    Jel ovo neka sprdacina da Jelena Trivan brani radikalsku prciju?
  • Goran

    24.08.2021 10:32
    Kakva joj je funkcija, tesko ju je zapamtiti , a pitanje je i koliko para dobija za nju? Osudjujem ovaj divljacki napad ali ova je najmanje pozvana da komentarise isti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.