Brnabić protiv zatvaranja: Moramo naučiti da živimo sa virusom

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da ljudi moraju da nauče da žive sa korona virusom, te i da je protiv zatvaranja.
Brnabić protiv zatvaranja: Moramo naučiti da živimo sa virusom
Foto: 021.rs
Glavna tema današnje sednice Kriznog štaba biće početak nove školske godine, poručila je Ana Brnabić za Prvu televiziju.
 
"Ja sam protiv mera zatvaranja, moramo da naučimo da živimo sa koronom. Današnjem sastanku će prisustvovati i predstavnici prosvetnih radnika, ali i predstavnik udruženja pedijatara. Želimo da apelujemo na prosvetne radnike i decu stariju od 12 godina da se vakcinišu", poručila je premijerka.
 
Kako dodaje, ne očekuje da će Beogradska arena ponovo postati kovid bolnica. 
 
Vakcinacija se, kaže Brnabić, ponovo ubrzava i tačno se može videti u kojim delovima zemlje je ona više, a u kojim manje zastupljena.
 
Brnabić je naglasila da je veoma bitna vakcinacija lekara.
 
"Lekari moraju da vode primerom, to je deo njihove odgovornosti. Ja bih išla na obaveznu vakcinaciju, jer je u pitanju građanska solidarnost i ljudska odgovornost", istakla je ona.
  • Jelena.

    24.08.2021 18:43
    Ako je tako onda mere ukinute i pustite narod da se sam čuva, i nama medicinskim radnicima ste više odmogli nego pomogli.
  • Mitra

    24.08.2021 14:16
    G.Brnabić svaka čast!
  • VladaN

    24.08.2021 14:00
    U poredjenU sa vama..
    … s kojima živomo 9 godina i nikako da se naviknemo, život sa virusom ćeno prihvatiti sa lakoćom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.