Počelo saslušanje Bjelogrlića u niškom tužilaštvu

Saslušanje glumca i reditelja Dragana Bjeloglića počelo je oko 10 časova u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
Počelo saslušanje Bjelogrlića u niškom tužilaštvu
Foto: 021.rs
On će biti saslušan povodom sumnji da je u pondeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".
 
Bjeloglić daje iskaz tužiocu povodom sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.
 
Bjelogliću je juče bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog ovog incidenta, a nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.
  • Mile

    24.08.2021 14:36
    Obična tuča
    Nasilničko ponašanje ima sasvim drugo biće kriv.dela,ovo je pbično narušavanje JRM-a...ima svedoka, video nadzor, to po skraćenom postupku može da traje par sati...čovek ima lake telesne povrede nanete rukama...klasičan školaki primer
  • Jogi Letač

    24.08.2021 11:14
    Mene samo zanima da li su uvek tako revnosni kada se dogodi kafanska tuča? Prema reakciji onih na vlasti lako je zaključiti da Bjela ima takav tretman jer nije njihov, odnosno, protiv njih je. Nažalost, dao im je dobar razlog da ga ovako tretiraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija