Bjelogrlić se brani sa slobode: Žao mi je što sam naseo na provokacije, tužilaštvo izdržalo pritiske

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić pušten je na slobodu nakon što je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
Bjelogrlić se brani sa slobode: Žao mi je što sam naseo na provokacije, tužilaštvo izdržalo pritiske
Foto: 021.rs
On je ispitan povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".
 
Bjelogrlić je pušten na slobodu pošto je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu ukinulo meru zadržavanja do 48 sati.
 
Bjelogrlićev advokat, Goran Draganić, poručio je da je bilo teško voditi postupak zbog pritisaka državnih organa i "nekih ministarstava", ali da ga raduje činjenica što je Osnovno javno tužilaštvo donelo odluku o ukidanju mere zadržavanja.
 
Dragan Bjelogrlić se zahvalio ljudima iz tužilaštva i "divnim policajcima Niša", poručujući da je Niš u najtežim trenucima bio uz njega. Kako je rekao, zahvalio se tužilaštvu što nije podleglo pritiscima i što su svoj posao uradili profesionalno, pružajući mu priliku da objasni šta se zaista dogodilo, navodeći da se nije dogodilo ništa od onoga o čemu su pisali režimski tabloidi.
 
"Žao mi je što sam naseo na provokacije, grozne provokacije, gospodina Antonijevića, koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno izignorišem te grozne provokacije i što sam dozvolio da ovo baci senku na dva divna događaja koja su bila u Nišu. Žao mi je što sam to uradio", zaključio je Bjelogrlić.
 
Oba reditelja našla su se u Nišu pošto su prošle subote u tom gradu počeli 56. Filmski susreti.
  • Bbb

    24.08.2021 19:09
    Www
    Antonic ga opet izaziva!
  • @istina

    24.08.2021 17:51
    “….Nije se predsednik oglasio vec su ga novinari pitali.”

    А новинари га питају оно што он хоће да га питају?
    Смејурија!
  • ljubica

    24.08.2021 17:51
    pravda
    Slika i prilika našeg pravosudja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.