Palma: Đilas i Tepić su lažima pokušali da izblate čitavu Srbiju

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma nazvao je danas lidere Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i Mariniku Tepić "bezočnim lažovima".
Palma: Đilas i Tepić su lažima pokušali da izblate čitavu Srbiju
Foto: 021.rs
On je to naveo reagujući na saopštenje Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu da nema osnova za njegovo krivično gonjenje zbog navodnog podvođenja žena u Jagodini.
 
"Pokušali su lažima da linčuju ne samo mene, već i Jedinstvenu Srbiju, Jagodinu, moje koalicione partnere i da izblate čitavu Srbiju. Od početka je bilo jasno da lažu", naveo je Marković u pisanoj izjavi. 
 
"Samo slep i gluv je mogao da ne vidi činjenice i istinu, jer naravno da ništa od onoga što su lagali nije se desilo. Sada se vidi zašto su izbegavali moj poziv na poligraf i da biraju televiziju za TV duel", dodao je.
 
Marković je kazao da "radi nešto lepo za građane Srbije, jer odvodi hiljadu poljoprivrednih proizvođača iz 35 mesta Srbije u Paraliju na pet dana".
 
On je poručio da će, kada se vrati u Beograd, održati konferenciju za novinare, na kojoj će "izneti celu istinu o lažima".
  • milicica

    28.08.2021 21:55
    nisi ti toliko bitan
    Koliko mislis da jesi i nisi ti Srbija i ti takav kakav jesi ne predstavljas i ne blatis mene i dista vise vodjenja u Paraliju kurte i murte pa mislis da si bog.
  • Nikola

    28.08.2021 10:06
    *
    Ne zanosi se. Nisi ti toliko bitan za Srbiju.
  • VladaN

    28.08.2021 09:40
    Srbija je već…
    …. “ izblatila” samu sebe kada nepismeni primitivac kao ti participira u vlasti. Neće ni tvoja goreti još dugo mizerijo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.