FOTO: Palma s poljoprivrednicima stigao u Paraliju

Delegacija od 1.000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije sinoć je krenula i danas stigla u grčko letovalište Paraliju, saopštila je Jedinstvena Srbija.
U saopštenju se navodi da je najveći deo troška tog putovanja plaćen sa računa Jedinstvene Srbije, od novca koji ta stranka dobija iz državnog budžeta kao parlamentarna stranka, a da su manji deo troškova platili donatori. 
 
Organizator ovog putovanja je Skupština grada Jagodine, oko 600 poljoprivrednika je sa teritorije tog grada, a 400 iz drugih gradova i opština.
 
 
Oni će do 1. septembra boraviti u grčkoj regiji Pierija gde će obići jednog velikog proizvođača stočne hrane i više proizvođača povrća u staklenicima.
 
"Cilj je da naši poljoprivrednici vide kako rade njihove kolege u Evropskoj uniji i da vide da tamo ne teče med i mleko. Gospodin poljoprivredni proizvođač nema ni godišnji odmor, ni slobodne dane, ni regres, ni bolovanje i zato smo odlučili da vodimo naše poljoprivrednike", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji predvodi delegaciju.
  • Kokos

    28.08.2021 15:14
    Ostani
    Palma ostani u Paraliji.
  • Jedna od mnogih

    28.08.2021 14:05
    Sramota
    Ta "predvodnik" bi trebao biti procesuiran a ne na moru.... Šta se sa time dešava? Tišina u medijima
  • Kokoš od glasača

    28.08.2021 14:04
    A šta će da uradi gospodin seljak, koji nema ni socijalno ni penziono osiguranje ako mu nije uplaćen makar polupansion?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija