VIDEO Vučić ispravljao Momirovića: Govoriš o Danilu i meni, mi smo dvojica, a ne dva

Ministar infrastrukture Tomislav Momirović objavio je na Instagramu video snimak sa obilaska radova na saobraćajnici Lajkovac - Valjevo, u društvu predsednika Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila.
Vučić nije bio baš zadovoljan uvodom koji je Momirović napravio, pa je iskoristio priliku da koriguje ministra pred kamerom.
 
Momirović:
Pozdrav, ja sam Toma Mona. Ponosan sam na ovo Toma, još ponosniji na ovo Mona. Krenuli smo da Vučku čestitamo sinu odlazak u vojsku, u Kosjeriću. Stali smo da obiđemo radove u Valjevu. Tu sam još sa dva velikana. Ako mogu da ih prikažem…
 
Vučić:
Ček, ček, ček, polako, polako. Ne znam o kome... Govoriš o Danilu i meni, mi smo dvojica, a ne dva. Dakle, to je prvo. A, drugo da ne pomisle da Danilo ne ide sad u vosjku. Možda će jednog dana, pošto su izmišljali i za svadbu. Tako da idemo kod Vučka, kod Vučićevića. Sina šalje u vojsku, a sad smo na... Kaži ljudima da smo na Lajkovac-Valjevo, na trasi...
 
 
Momirović:
Brza saobraćajnica Lajkovac-Valjevo duga 18 kilometara...
 
Vučić:
Da sam želeo da vidim te ljude koji rade perfektno. Ti sad nastavi!
 
Momirović:
Predsednik nas je stopirao da obiđemo radove, subota je, ljudi rade iako pada kiša. Osamnaest kilometara završavamo do kraja sledeće godine, do oktobra meseca. Živela Srbija! Živi bili!
  • dule

    29.08.2021 08:55
    Za ove što tvrde da bi bilo ispravno i dva velikana. Ne bi. Zato što Vučić i njegov sin nisu nikakvi velikani, oni su samo neka dvojica.
  • Mr.M

    29.08.2021 08:12
    Jbm ti drzavu sa ovakvim ministrima!
  • Dragec

    29.08.2021 07:49
    IH
    A predsednik je kao pismen! Samonabeđeni najbolji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija