Ziđin o šutiranju domaćeg radnika: Radilo se o poslovnom nesporazumu

Kompanija Ziđin Koper saopštila je danas da je Komisija za istraživanje incidenta utvrdila da se 23. avgusta dogodio poslovni nesporazum, koji je bio blažih razmera i bez štetnih posledica.
Ziđin o šutiranju domaćeg radnika: Radilo se o poslovnom nesporazumu
Foto: 021.rs (Ilustracija)
U incidentu je direktor topionice, kineski državljanin, šutirao inženjera Nenada Jankucića, kao i da je to zabeleženo na video nadzoru.
 
U saopštenju kompanije Ziđin ističe se da se u prisustvu predstavnika sindikata kineski rukovodilac izvinio svom kolegi i da je izvinjenje uvaženo.
 
"U cilju verodostrojnog izveštavanja javnosti, a nakon prenaglašenih kvalifikacija pomenutog događaja od strane pojedinih medija, kompanija Ziđin je zauzela čvrst stav da se i najmanje nesuglasice i nesporazumi imaju u svemu ubuduće sankcionisati, kako bi se međuljudski odnosi zaposlenih zaštitili i ujedno razvijali, a time i osnažile korporativne vrednosti i poslovni ugled kompanije, a pre svega integritet i lično dostojanstvo svih zaposlenih", ističe se u saopštenju. 
  • Duki

    01.09.2021 14:46
    Joj hvala državnim organima Srbije što su mi ovim primerom ukazali na koji način mogu da rešim poslovni ne sporazum...jaooo milina...a baš treba nešto ovih dana poslovno do opštine...
  • .

    31.08.2021 08:51
    .
    Docekali smo da nas Kinezi gaze i sutaju u sopstvenoj drzavi...
  • Jelena

    30.08.2021 22:39
    A preCednik?
    Ajd sada da vidimo predsednika da secira ovaj snimak na svim televizijama. U pravnoj drzavi, ovom zlostavljacu bi se po hitnom postupku oduzela radna dozvola i bio bi isparcen iz zemlje sa dozivotnom zabranom ulaska. Nadam se da ce covek da tuzi i njega i kompaniju a da ce neki od vrsnih advokata umesto krimosa da zastupa ovog inzenjera. Ako vec drzava ne postuje pravo dajte advokati uradite nesto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.