FOTO: Zaposleni u Pošti Srbije od danas testiraju nove uniforme

Pošta Srbije uvodi nove uniforme za poštare, dostavljače, šalterske radnike, vozače, tehničare u preradi pošiljaka i majstore.
"Očekivanja koja nove uniforme treba da ispune su bolja zaštita, udobnost, izdržljivost za one koji poslove obavljaju na terenu, na otvorenom prostoru, niskim ili visokim temperaturama, ali i bolji kvalitet, lagodnost i korporativni izgled za sve koji su u svakodnevnom kontaktu sa korisnicima", navodi se u saopštenju Pošte.
 
Nove uniforme razlikuju se i vizuelno od dosadašnjih, a od sada će biti zastupljene crvena, teget i bela boja
 
 
Foto: Vuk Branković
 
Nakon testnog perioda, planirano je donošenje novog Pravilnika o odevanju, koji predviđa da Pošta obezbeđuje kompletnu zimsku i letnju uniformu za sve zaposlene na navedenim poslovima.
 
"Uniforma koju svakodnevno nose naše kolege treba da prati njihove potrebe i doprinese profesionalnom izgledu i boljoj usluzi koju pružaju", rekao je vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević. 
  • ĐURA

    30.08.2021 19:25
    Neko blizak vlasti se dobro unovčio na hiljadama uniformi. Verovatno je marža bila 200%.
  • postman

    30.08.2021 18:37
    A plate ?
    Prvo obezbedite plate sa kojima može da se živi ! Nije ni čudo da niko neće da radi u Pošti ! Koliko fali šofera, šalterskih radnika, poštara ? U kancelarijama igraju "muzičke stolice" da bi seli a u tehnologiji se nose po dva rejona. Naravno da kasne računi i da je kvalitet usluga niži nego ikada. Već reče neko u komentarima - "Šminkate mrtvaca". Samo vam obećanja ne fali...
  • Ns

    30.08.2021 17:04
    Super
    Placanje racuna karticom u posti nemoguce.21203 Veternik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.